Over ons

Ik ben Nienke Niesink (35jr.) moeder van een prachtige dochter (6jr.) Samen met ons gezin wonen we in Ede, waar ik 9 jaar geleden ben gestart met het volgen van naailessen.
De eerste jaren maakte ik met name wat exclusievere kleding, ik ben helemaal weg van jurken, al draag ik ze weinig. Toen ik zwanger werd heb ik de gehele kinderkamer aangekleed en een garderobe gemaakt voor de kleine op komst. Tijdens mijn zwangerschapsverlof heb ik veel blogs gelezen en heb ik de online “sewingcommunity” ontdekt. Dit inspireerde mij enorm! Ik kreeg nieuwe ideeën, probeerde andere dingen uit en leerde ” out of the box” te denken.

” Ik wil anderen inspireren zoals ik geïnspireerd ben door hen”

Eind 2018 ben ik begonnen met bloggen om anderen te inspireren zoals zij mij inspireren. Door het bloggen heb ik meer creativiteit en “drive” gekregen. Sinds dat ik ben begonnen met bloggen heb ik mezelf in sneltreinvaart ontwikkelt. Ik daag mezelf graag uit om nieuwe dingen te proberen (en dit mislukt ook weleens).
Wat ik leuk vind of waar ik mezelf eigenlijk een beetje mee probeer te onderscheiden is de diversiteit in de kleding. Ik hou niet van ” hokjes” , ik doe graag de dingen net iets anders, ik heb niet een bepaalde stijl maar draag en maak gewoon alles wat mij aanspreekt. Deze diversiteit is ook goed terug te zien aan mijn blogs.

Naast het maken van kleding heb ik de opleiding aan de modevakschool Ensaid gevolgd. Naar ongeveer 4 jaar “naailes” wilde ik graag leren hoe een patroon tot stand komt. Hoe teken je een patroon en hoe pas je bestaande patronen aan?! Ik heb hier enorm veel van geleerd! Waardoor ik nu klaar ben om mijn kennis en ervaring niet alleen middels blogs te delen maar ook via lessen en workshops. Inmiddels ruim 8 jaar ervaring! 

Bereikbaar op [email protected]